DEGUSTATIE
DORADE
rode biet - karnemelk - koriander
ST.JACOBS UIT DIEPPE
pastinaak - zeekraal - kokkel
Royal Belgian Caviar +€10
NOORDZEE TARBOT*
pompoen - granaatappel - kapperblad
VARKENSWANG
walnoot - Achelse blauwe - aardpeer
REEBOK
boerenkool - bospaddenstoel - spruitjes
PANDANBLAD*
kokos - pistache - matcha
en/of selectie artisanale kazen
PEER SAINT RÉMY
Omerta - Madong 70% - hazelnoot
5 gangen: €110
7 gangen: €142
Supplement kazen: €17
Kazen i.p.v. dessert: €10
Ons degustatiemenu is tijdens lunchmomenten enkel mogelijk mits vermelding bij de reservatie.
Als eerste op de hoogte gehouden worden van nieuwe menu's en speciale gelegenheden? [Klik hier]
Gelieve ons tijdig te informeren over allergieën of dieetwensen. Bij last-minute wijzigingen kan een supplement worden aangerekend om onze kwaliteit en service te garanderen.